Lekker ouderwets naar de disco in de Brug

Wie kent ze niet, de iconische discotheken zoals Studio 54 in New York en Paradise Garage in San Francisco. De bakermatten van de disco-beweging, waar beroemdheden, dansers en muzikanten elkaar ontmoetten om te feesten tot in de vroege uurtjes. De energie op deze dansvloeren was ongeëvenaard en liet een blijvende erfenis na in de geschiedenis van de muziek en popcultuur. Binnenkort kan zalencentrum de Brug in Reeuwijk aan dit rijtje worden toegevoegd, want daar wordt op zaterdag 14 oktober een geweldig discofeest georganiseerd voor jongeren in de leeftijd van 30 tot 50 en ouder. Kortom heb jij zin om met leeftijdsgenoten helemaal los te gaan? Kom dan naar 30+ Dancing Party aan de Dunantlaan in Reeuwijk

Dansen is overigens niet verplicht. Gezellig sjansen, kletsen of gewoon wat drinken mag natuurlijk ook. De DJ’s draaien hits van de 70’s tot en met de dansbare hits die nu in de top staan en feest(elijke) nummers tussendoor als de sfeer er naar is. Uiteraard zijn verzoekjes ook van harte welkom.

Meer informatie en voor het bestellen van kaarten kun je terecht op www.dancing-party.nl/reeuwijk/

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp