Beth & Flo met nieuwe voorstelling in Parkvilla

Op donderdag 7 september start het theaterseizoen van Parkvilla met de try-out van de voorstelling ‘Ander Onderwerp’ van Beth & Flo. Twee klassiek geschoolde pianistes slaan een brug tussen de concertzaal en het theater. Klassieke muziek op hoog niveau gecombineerd met pakkende teksten, fysiek theater en een flinke dosis humor. Beth & Flo bewijzen dat klassieke muziek niet stoffig is met sketches, tweestemmig gezongen liedjes en virtuoos pianospel. De regie is in handen van Joost Spijkers van de Ashton Brothers.

Beth & Flo, oftewel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, studeerden aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar zij beiden hun Masterdiploma klassiek piano behaalden. In 2020 kwam het duo, dat erom bekend staat de grenzen van het klassieke concert te verleggen, tot de Finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF).

Het gehele theaterprogramma is te bekijken en te bestellen via parkvilla.n

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp