Begin de Verwondering in De Goudse Schouwburg

Trap samen met de Goudse Schouwburg en vele andere culturele organisaties in Gouda het culturele seizoen af tijdens Festival de Verwondering! Eerder werd het programma van donderdag 14 en vrijdag 15 september al bekend, restte nog het programma van zaterdag 16 september. En omdat het programma zó uitgebreid is, is het opgesplitst in maar liefst vier verschillende routes. Zo hoef je niets te missen! 

Circus & Entertainment Route

Hier zie je kleurrijke acts, vanaf de Cheese Experience tot aan de Markt. Met circusacts, maak je eigen poffertjesSulky M160% BanaanSilent Disco en Hendrick-Jan de Stuntman en nog veel meer! 

Duurzame Oase Route

Ontdek de Duurzaamheidsmarkt in de Sint-Jan, rijd met de trapskelter BUZZZ naar Museum Gouda en ontspan in de Vroesentuin met de intrigerende installatie Snackgelok. Daarnaast zijn er ook korte voorstellingen van MinMeerZee en Piepschuim

Literatuur & Muziek Route

Wandel door de Korte en Lange Tiendeweg voor live muziek en afhaalpoëzie. Stap in de mobiele fietsbioscoop Bakkie Bike Cinema en sla af naar de Chocoladefabriek voor jeugdtheater, spoken word-artiesten en singer-songwriters.

Verwonder en Meemaak Route 

Volg het Verwonderlint via de Korte en Lange Groenendaal, richting Cultuurhuis Garenspinnerij en het Jeugdtheaterhuis voor verhalen, voorstellingen en workshops en live-muziek.

In het Festivalhart vind je straattheater, straattheater en nog straattheater. Je valt moeiteloos van de ene in de andere verwondering. Tussen 17:00 dansen we op de markt en daarna sluiten we met de Grande Finale parade: een adembenemend en theatraal spektakel van Pansectirapti, Tac O Tac en Close Act met hun voorstelling Saurus. Wil je dan nog even door? Dan is er ook nog een afterparty in So What!

Kijk voor het hele programma op de website! Deze wordt nog verder aangevuld met de laatste acts en details. 

Liever een papieren programma? De programmaboekjes liggen klaar op alle deelnemende locaties in de stad! 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter