Gezellig touwtrekken in Nieuwerbrug

Nieuwerbrug a/d Rijn, zaterdag 2 september 2023, 20:00 uur.

Zaterdag 2 september is het weer zover en vinden de jaarlijkse touwtrekwedstrijden in Nieuwerbrug plaats. Kom kijken of – nog leuker – gezellig mee doen met dit gezelligevenement waar je de ‘spierballen’ kan zien van alle ploegen die meedoen. En vergis je niet, touwtrekken is al een eeuwenoude sport die teruggaat tot de eerste bewoners van deze regio. Het is meer dan en fysieke krachtmeting. Het is ook, strategie, teamwork, samenwerking en vastberadenheid. Maar vooral heel veel gezelligheid.

‘s Avonds om 20.00 uur komen de echte spierbundels in actie met het touwtrekken. Wil je ook mee doen? Dat kan! ongeacht leeftijd of achtergrond. Vorm een team met 6 personen (familie, buren, sportvrienden of collega’s), zoek een fanatieke, sportieve, en vooral een gezellige coach, en geef je op bij Truus v/d Lely tel. 06-11211103.


Deze avond is het gratis entree en er is bij de oranjekramen volop eten en drinken te koop en wordt georganiseerd door Oranjevereniging “Prins Juliana” uit Nieuwerbrug aan de Rijn.

.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp