Afscheid voorzitter Algemeen Bestuur Veiligheidsregio Hollands Midden    

Maandagmiddag 28 augustus jl. heeft burgemeester Henri Lenferink officieel afscheid genomen als voorzitter van de Veiligheidsregio Hollands Midden. Een functie die hij vanaf de start van de Veiligheidsregio Hollands Midden heeft vervuld. Geheel in stijl kwam hij voor de laatste keer (en dit keer vergezeld door zijn vrouw) in een tankautospuit naar de brandweerkazerne en tevens hoofdkantoor van de veiligheidsregio aan de Rooseveltstraat 4a in Leiden. 

Foto: Paul Termorshuizen
Op de foto de heer Lenferink samen met de heer Zuidijk, directeur Veiligheidsregio Hollands Midden

Ter gelegenheid van zijn afscheid was voor de leden van het algemeen bestuur en oud-leden van het dagelijks bestuur een symposium georganiseerd met als thema ‘’Burgemeester in oorlogs- en crisistijd “. Daarna verrichtte Lenferink vanaf de autoladder de officiële openingshandeling van het gerenoveerde pand van de veiligheidsregio aan de Rooseveltstraat door het onthullen van het logo op de gevel.  

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp