Lekker nazomeren bij Hoeve Rijlaarsdam

Zaterdag 26 augustus, 19:30 uur Hoever Rijlaarsdam Nieuwveenseweg 59 Nieuwkoop

  Tijdens de zomerse muziekavond bij Hoeve Rijlaarsdam kun je heerlijk nagenieten van de zonovergoten dagen. Terwijl de dagen langzaam korter worden, biedt deze avond een betoverende gelegenheid om te genieten van kunst en muziek te midden van een prachtig landschap. De warme bries draagt de klanken van vrolijke melodieën over de groene weiden, terwijl bezoekers zich laten onderdompelen in een sfeer van ontspanning en culturele verrukking. De nazomerse ambiance voegt een extra laag van betovering toe aan de avond, waarbij de natuurlijke pracht samensmelt met creatieve expressie, wat resulteert in een onvergetelijke ervaring voor alle zintuigen. Overigens bij slecht weer gaat het ook gewoon door, want dan verhuist het evenement naar de koetshuis midden in de galerie.

  Aanvangstijd: vanaf 19:30 uur

  Programma

  19:30 – 21:30 Saxofonist Rob Jacobs

  Een heerlijke easy going jazz saxofonist om lekker van te genieten.

  21:30 – 23:30 Duo the swing met Noël van der Wiel

  Dit fenomenale en professionele duo speelt o.a Jazz standards, pop, blues, maar ook huidige muziek met Jazz, Pop en Funk invloeden. De sterke kant ligt dus bij de lichte muziek en dit zorgt voor een intieme sfeer.

  U kunt nummers voorbij horen komen van o.a: Stevie Wonder, John Lennon, Louis Armstrong, Ray Charles, George Benson of net zo gemakkelijk nummers van Anouk, Duffy, Adele, Daft Punk, John Legend, Amy Winehouse.

  MEER

  Deel dit bericht:

  Facebook
  WhatsApp