Dit weekend lekker doorvaren naar Gouda

Ook deze zomer kun je op zaterdag 26 augustus tussen 10.00 en 19:30 uur weer lekker doorvaren vanuit de Reeuwijkse Plassen naar Gouda en natuurlijk andersom. De gemeente Gouda organiseert dit samen met het Gouds Sluiswachtersgilde. Op die dagen kan er onbeperkt heen en weer gevaren worden van het Reeuwijks Verlaat tot en met de Kleiwegbrug in Gouda en andersom. Voor de Reeuwijkse Plassen moet je als schipper wel een ontheffing aanvragen. Afmeren kan uitsluitend in de Oost- en Westhaven en voor de Guldenbrug.

Tijdens de doorvaardag zijn er géén vaste tijden voor de meeste bruggen.

De bediening van de bruggen en sluis tussen Gouda en Reeuwijk is normaal op vaste tijden en slechts drie keer per dag. In het hoogseizoen (juni, juli en augustus) is dit op zaterdag en zondag vier keer per dag. Tijdens de Doorvaardag hoeft er geen rekening gehouden te worden met bedieningstijden en doorvaartijden van de Reeuwijkse Verlaat en de bruggen naar de binnenstad.

Zien om welke bruggen en sluizen het gaat? Klik hier voor meer informatie.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp