Evertshuis in Bodegraven zoekt stagaire

Ben jij een MBO of HBO student marketing en communicatie en op zoek naar een afwisselende stage bij het leukste theaterteam van cultureel centrum EVERTSHUIS in Bodegraven? Reageer dan vóór 1 september.

Het Evertshuis programmeert jaarlijks meer dan 100 culturele evenementen, films, cabaret-, muziek-, toneel- en jeugdtheatervoorstellingen. Met een theaterzaal (240 zitplaatsen), 3 subzalen, Grand Café, bibliotheek en klantcontactcentrum van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is er altijd wat te beleven. Op slechts 2 minuten loopafstand van NS station Bodegraven.

WIJ BIEDEN: een stageplek van medio SEPTEMBER 2023 tot medio FEBRUARI 2024, met mogelijkheid tot verlengen. Het gaat om een stage op het gebied van marketing, communicatie en (culturele) evenementen organisatie voor het theater. Je ontvangt een stagevergoeding (max. € 350,00 per maand).

WIJ ZOEKEN: een stagiair op het gebied van marketing, communicatie en/of evenementenorganisatie. Je draait mee met de dagelijkse werkzaamheden van ons theaterkantoor. Je werkt in een klein team van professionals met als doel verschillende theatervoorstellingen zo goed mogelijk te promoten en ervaring op te doen in de culturele sector.

Je takenpakket bestaat uit o.a. social media campagnes (mede)bedenken en uitvoeren, websitebeheer, persberichten schrijven, contact met impresariaten van artiesten en meedraaien met team. Je stageopdracht kunnen we samen met jou bepalen. Het kan een marketing onderzoek zijn naar potentiële theaterbezoekers of een social media campagne bedenken voor een specifieke voorstelling om de zichtbaarheid van het Evertshuis te vergroten.

In het kort:

  • Wij bieden een stageplek voor een student marketing en communicatie (MBO/ HBO of gerelateerde opleiding)
  • Een stage van medio september 2023 tot medio februari 2024
  • Stagevergoeding (max. € 350,00 per maand)
  • Divers takenpakketo.a. sociale media campagnes bedenken en uitvoeren, persberichten schrijven, websitebeheer, bijhouden van de sociale mediakanalen, evenementen organiseren en diverse dagelijkse werkzaamheden op kantoor
  • Wij zijn een erkend leerbedrijf voor Mbo studenten marketing en communicatie.

Nieuwsgierig geworden?

Mail je sollicitatie en cv vóór 1 september 2023 naar Alice Bekkering (marketing en jeugdprogrammering) via a.bekkering@evertshuis.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp