Meld uw (klein)kind aan voor een geboorteboom

Een blijvende herinnering aan de geboorte van uw kind? Kersverse (groot)ouders kunnen een geboorteboom voor hun (klein)kind laten planten. De gemeente Gouda plant elk jaar 9 bomen in het geboortebos in de Oostpolder. U kunt uw (klein)kind aanmelden tot en met 31 augustus.  Als u ouder(s) geworden bent van een kindje dat is geboren in Gouda, kunt u een boom laten planten. Ook grootouders kunnen hieraan meedoen. We planten de bomen tijdens een feestelijke bijeenkomst in het najaar.

Foto: Astrid de Haan

Aanmelden uiterlijk 31 augustus

Is uw (klein)kind geboren tussen 1 september 2022 en 31 augustus 2023 dan kunt u zich tot en met 31 augustus aanmelden. We planten ieder jaar 9 bomen. Wanneer er meer aanmeldingen zijn, verloten we de bomen. De (groot)ouders krijgen in september bericht of ze zijn gekozen.

Kosten

Voor het planten en het onderhouden van de boom vraagt de gemeente een eenmalige bijdrage van € 45,-. Per 9 bomen plaatsen we 1 bordje met de namen van de kinderen erop.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de pagina Geboorteboom.

Foto: Astrid den Haan

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp