Het kan nog even: leuke kunst shoppen bij de Firma van Drie

Het kan nog een paar dagen. Tot en met zondag 19 augustus exposeren zo’n 30 kunstenaars bij de Firma in Gouda tijdens de ‘SHop Art’. De kunstwerken zijn divers en vriendelijk geprijsd, maximaal €150. De titel van de expositie is een knipoog én een oproep om kunst te kopen: de expositieruimte is een ‘kunstwinkel’ en biedt gelegenheid tot unieke kadootjes of wat moois voor jezelf. Je kunt direct betalen én het kunstwerk gelijk meenemen.

Het getoonde werk is zeer divers en voor een breed publiek: je treft er sieraden, schilderijen, fotografische kunst, beelden en grafische kunst en zowel abstract als realistisch werk. De exposanten zijn allemaal Goudse of regionale kunstenaars. Ook als je alleen de expositie wil zien, is het moeite waard om het kunstcentrum geheel vrijblijvend binnen te lopen. Wellicht kom je toch nog in de verleiding iets mee te nemen.

Openingstijden: woensdag t/m zondag, 12.00 – 17.00 uur.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp