Hoe leef je een leven met dementie?

Gouda, 21 augustus

Ervaringsdeskundigen aan het woord

Misschien heb je recent gehoord dat jij of een dierbare dementie heeft of wellicht leef je er al een tijdje mee. Dementie overkomt je en gaat niet meer over. Het is belangrijk dat je leert leven met de ziekte. En dat is een uitdaging; iedereen ervaart dat anders. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Tijdens het Alzheimercafé kunnen de aanwezigen in gesprek gaan met ervaringsdeskundigen in gesprek die vertellen wat hun leven met dementie nu voor hen betekent en hoe zij veerkrachtig en positief blijven. Hoe doen zij dit? Wat hebben ze nodig en welke hulp hebben ze daarbij? Wat werkt en wat niet? U krijgt tips en tricks uit de praktijk.

Maandelijkse ontmoetingsplek

Iedere maand wordt er op de derde maandag van de maand afwisselend in Gouda, Bodegraven en Reeuwijk een Alzheimer Café georganiseerd. Dit is een toegankelijke ontmoetingsplek waar informatie, tips, adviezen en ervaringen worden gedeeld over leven met dementie. Iedereen die te maken heeft met dementie is van harte welkom. De koffie en thee staan voor u klaar.

Eerstvolgende café in Gouda op 21 augustus

Locatie: Ontmoetingscentrum Van Noord, Lekkenburg 1 (de oude bieb)

Tijd: 19:30-21:00 uur, inloop vanaf 19:15 uur

Thema: Leven met dementie: ervaringsdeskundigen aan het woord

Het volgende café is op 16 oktober in Bodegraven.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp