The place to be voor duurzame shoppers: de Luikse Markt op GOUDasfalt

De geur van vervlogen tijden die zich vermengt met de opwinding van het ontdekken van unieke schatten. Hou je van kofferbakken vol met toffe items? Of je nu op zoek bent naar een zeldzaam stuk om je verzameling uit te breiden, een funky accessoire om je stijl te versterken, of gewoon wilt genieten van de gezellige sfeer, duik op zondag 13 augustus in van 09:00 – 16:00 uur is in ‘Luikse markt’ op GOUDasfalt. Je vindt er kramen, vol met toffe, duurzame items. Van antieke tot hedendaagse tweedehands items en van vintage tot verzamelobjecten. Allemaal spullen die zijn gebruikt, maar nog prima een ronde mee kunnen.

Deze Luikse markt is ’the place to be’ voor duurzame kopers, verzamelaars en liefhebbers van recycling, upcycling en vintage.

De markt is open van 09:00 tot 16:00 uur en de toegang is gratis.

Kom op de fiets of met het pontje

Kom op de fiets of met het pontje (€ 1,00 per persoon per overtocht, kinderen tot 12 jaar gratis) naar GOUDasfalt om deze gezellige markt op GOUDasfalt te bezoeken.
Het parkeren van een auto kost € 5,00. De opbrengsten komen ten goede aan het GOUDasfalt-terrein. Overigens zijn er beperkte parkeervoorzieningen, dus volg de instructies van de parkeerwachten op.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp