Ronald van Assen geeft vier lezingen in besloten kring 

Ronald van Assen geeft vier lezingen voor doorgewinterde lezers en beginnende schrijvers. De lezingen vinden in besloten kring plaats bij hem thuis. De inloop is vanaf 19.00 uur. De avond start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Omdat er slechts plek is voor een beperkt aantal mensen is vooraf aanmelden verplicht. Dit kan door een email te sturen naar ronaldvanassen@hotmail.com. Graag bij de reservering opgeven welke datum het betreft en het aantal personen. De toegang is gratis. De lezingen vinden plaats op de volgende data: 

Donderdag 28 september 

Dinsdag 17 oktober 

Dinsdag 7 november 

Maandag 18 december 

De auteur 

Ronald van Assen (Delft, 1971) is een Nederlands veelschrijver die meerdere genres beheerst. Zijn fantasyromans worden door de kenners hoog gewaardeerd, zijn horrorverhalen vergeleken met het werk van Stephen King. Zijn historische boeken laten de lezers (vaak met een knipoog naar het heden) het verleden herbeleven, terwijl zijn ervaringsverhalen diepe indruk achterlaten. Wie is deze auteur, die binnen een paar jaar een indrukwekkend oeuvre heeft opgebouwd? Wat drijft hem om zoveel te schrijven? En wat is de diepere boodschap in zijn verhalen? 

Tijdens de lezingen vertelt hij onder meer hoe zijn carrière als schrijver begon. Gedurende de avond neemt hij u mee op een reis door zijn verhalen en leert u alles over het ontstaan van de Ron & Geertje trilogie, de wereld van Invisia, het opbouwen en vasthouden van spanning in een verhaal, de valkuilen tijdens het schrijfproces en toont hij materiaal wat normaal voor niemand toegankelijk is. De rode draad? Niets gebeurt zonder reden en soms loopt het leven anders dan verwacht. Een interessante avond voor zowel lezers als (aspirant)schrijvers waarin u hem alles mag vragen over zijn leven en werk.  

Bibliografie 

Ronald schreef onder andere 40 dagen 40 angstenHet lijk op JaffaJelena – De onbekende heldDe acht poortenEen boodschap uit het verledenHet gevaar van het waterSluimerend kwaadTweevoudige duisternisDe tranen van de eenhoorn en De schaduw van Laela

In totaal heeft Ronald sinds 2014 maar liefst 18 titels op zijn naam staan en zijn er in 23 verschillende bundels verhalen van hem verschenen. Naast zijn werk als auteur is Ronald ambassadeur van de organisatie Mind, voorlichter bij Stichting Kernkracht en columnist bij Editie Groene Hart. Ook is hij actief als redacteur, beoordeelt hij manuscripten en is hij jurylid bij verscheidene schrijfwedstrijden. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter