Feel good films en buitenbios bij Parkvilla

Vanaf 10 augustus staan de deuren van het Parkvilla filmhuis weer wagenwijd open. Er zijn veel zomerse en feel good films geprogrammeerd én er is een buitenbios met maar liefst 8 verschillende films. De nieuwe film Asteroid City met onder anderen Scarlett Johansson, Tilda Swinton en Tom Hanks van de eigenzinnige regisseur Wes Anderson draait vanaf 11 augustus. De films van Anderson herken je van afstand aan zijn unieke stijl. Op zaterdag 19 augustus geeft filmwetenschapper Rudi de Boer voorafgaand aan de film een inleiding over deze fenomenale regisseur.

Buitenbios tijdens zomeravonden

De zomeravonden zijn -als de weergoden meewerken- de perfecte tijd om te genieten van films in de buitenlucht. Vanaf 25 augustus t/m 16 september draait Parkvilla als de zon ondergaat op groot doek een film op het achterterras. Thelma & Louise, Saturday Night Fever, Bohemian Rhapsody -een geweldige ode aan Queen en Freddie Mercury- A man called Otto, The grand Budapest hotel, ook van Wes Anderson, zijn een paar van de aansprekende titels die worden vertoond. ‘We hebben dit jaar een afwisselend programma samengesteld van muziekfilms tot klassiekers. De buitenbios is het ideale avondje uit. De film begint als het schemert. Bij slecht weer verhuizen we naar binnen, de film gaat dus altijd door. Bezoekers die het snel koud hebben, krijgen een dekentje.’, aldus Cindy van der Hoorn, coördinator filmhuis.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp