ZomerWijkfeest in Gouda

Zaterdag 26 augustus geniet je tussen 11.00 en 16.00 uur tijdens het ZomerWijkfeest in en om Ontmoetingcentrum Van Noord in Gouda van live muziek, struin je over de makers- & rommelmarkt en doe je gratis mee aan workshops, spelletjes en tal van andere leuke activiteiten voor jong en oud. Het is een feest voor en door de buurt. Maak kennis met je wijk, buurtgenoten en de uiteenlopende activiteiten bij Van Noord, het wijkcentrum van Bloemendaal, Plaswijck en de rest van Gouda Noord.

Makers- & rommelmarkt

Struinen langs kleedjes en kraampjes van je buurtgenoten vol met leuke meuk en zelfgemaakte spullen. Het grasveld naast Van Noord wordt omgetoverd tot makers- en rommelmarkt. Heb je zelf nog oude spullen op zolder of in de schuur weggestopt? Er zijn nog een paar gratis plekjes voor kleedjes te vergeven. Mailen kan naar j.middelkoop@kwadraad.nl

Gratis workshops en meer

Doe mee met uiteenlopende workshops en andere activiteiten binnen en buiten het wijkcentrum. Maak je eigen kunstzinnige wenskaart voor een ander, ontdek dat yoga echt voor iedereen is, ga naar de spellenkermis en win, laat je voorlezen bij de boekfiets, ontdek de acteur in jezelf, kraak je hersenen met een potje schaken, haak aan bij de breiclub of ervaar hoe het is om een scootmobiel te rijden. Aan al deze en nog meer activiteiten doe je gratis mee!

Live muziek

Aanstormend talent, oude rotten in het muzikale vak… Muziek mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het wijkfeest! Uiteenlopende live optredens gaan ons verwonderen, laten swingen en maken er een echt feest van!

Terwijl je op het terras luistert naar muziek geniet je tegelijkertijd van een biologische ijsjes,  huisgemaakt gebak en/of een heerlijk drankje. Of bestel een hotdogs (ook als vegan optie) en krijg er een gratis fris bij.

Aan het ZomerWijkfeest doen o.a. mee:

Brede School Gouda, Breiclub Van Noord, Café Van Noord, Centrum voor Jeugd en Gezin, De Bibliotheek Gouda, Denksport-café, Jeugdtheaterhuis, Kwadraad Maatschappelijk Werk, Natuurlijk Ritme, ScootmobielClub Gouda, Sociaal Team Gouda, Sport.Gouda, Techniekclub, VanNoordKunst en Yoga voor buurtgenoten.

Samen met een grote groep betrokken organisaties, vrijwilligers en buurtbewoners is er een mooi programma in elkaar gezet. Dit wordt mede mogelijk gemaakt met de financiële bijdrage van GoudApot en de Music Support Zuid Holland.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp