Heel veel muziek en foodtrucks op Gouds Geluk Festival 2023

Na een drukbezochte FoodFestival-editie in mei, keert Gouds Geluk op 1, 2 en 3 september terug op GOUDasfalt met een culinair muziekfestival. Met artiesten als Handsome Poets, Waterproof Shampoo en Danspaleis van Kooten is het hoofdpodium dit keer extra goed gevuld. Op het strand bij Gouwestrand wordt de grootste Silent Disco van Gouda opgetuigd en verspreid over het terrein kun je bij vijftien foodtrucks overheerlijke gerechten proeven. Bovendien is er op het festival van alles te doen en beleven voor jong en oud.

Op het hoofdpodium van Gouds Geluk Festival staan op vrijdag en zaterdag meerdere bands geprogrammeerd. Handsome Poets, Waterproof Shampoo, Danspaleis van Kooten, Soulmania, Party Pulse en Check Marks zijn een aantal van de smaakmakers. De bands worden aangevuld met een heleboel lokaal talent. De zondag kenmerkt zich door de aangename decibellen. Kinderen onder de 12 jaar kunnen zondag gratis naar binnen en kunnen zich kostelijk vermaken met onder andere een springkussen en schmink. Maar ook voor ouder publiek is er zondag genoeg entertainment. Muzikaal talent als De Nachtelijke Escapades, Tjomme Elgersma en Phoenix Four staan op het hoofdpodium. En er kan een dansje gewaagd worden in de Silent Disco

Wie toe is aan een feestje kan bovendien terecht in de Silent Disco XXL op het festival. Iedere avond gaat het er hier feestelijk aan toe. Meerde lokale en regionale dj’s draaien in het eerste weekend van september de fijnste plaatjes op het gezellige strand bij Gouwestrand.

Op het uitgebreide Foodplein staan straks vijftien trucks klaar om bezoekers te laten proeven van hun lekkerste gerechten. Met Gouwestrand, Casa Chow, David’s Gelato en Zjee Café is de Goudse horeca ook weer goed vertegenwoordigd. Verder is er een zeer divers aanbod samengesteld; van de Surinaamse keuken tot Italiaanse pizza’s en van bourgondische vleesgerechten tot vegan lekkernijen. Ook voor de jongste bezoekertjes is er genoeg lekkers.

Het volledige programma is te vinden op www.goudsgeluk.nl. Hier kunnen ook entreetickets vanaf €5,- worden gekocht. 

 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp