Heb je hulp nodig?

Het jongerenwerk van SAM zet zich in voor jeugd en jongeren tussen de 10 en 24 jaar in alle kernen van de gemeente. Onze jongerenwerkers Drifa, Eva, Dennis, Selmir en Dietmar organiseren samen met jongeren activiteiten. Maken ontmoeting mogelijk en helpen jongeren individueel op weg bij vragen en uitdagingen.

Activiteiten

Het jongerencentrum De Zon in Bodegraven is een belangrijke ontmoetingsplek. Tijdens inloopavonden kunnen jongeren gewoon binnenlopen om even te kletsen, te gamen of om een potje tafeltennis te spelen. Ook op andere plekken in de gemeente worden activiteiten georganiseerd. Zo zijn er ook activiteiten alleen voor meiden in het Huis van Alles in Reeuwijk en Bodegraven, is er een voetbalgroep in de sporthal in Bodegraven en worden er feestjes georganiseerd door jongeren zelf.

Hulp nodig?

“De weg naar volwassenheid kan soms een uitdaging zijn, daarom zijn wij er als jongerenwerkers om naast de jongeren te staan in dit proces,” aldus Dietmar. Naast de groepsactiviteiten bieden de jongerenwerkers ook individuele begeleiding aan, bijvoorbeeld bij problemen op school, schulden, een zoektocht naar een bijbaantje of een opleiding. Daarnaast helpen ze door mee te gaan naar instanties of te helpen bij het regelen van zaken.

Contact

De jongerenwerkers zijn op verschillende plekken in de gemeente te vinden, op straat, op school, in het Huis van Alles, in jongerencentrum De Zon, op sportveldjes, bij Cheers en alle andere plekken waar jongeren komen. Benieuwd naar alle activiteiten? Neem dan een kijkje op de Instagram van het jongerenwerk @jongerenwerkbodegravenreeuwijk of voor de feesten op de website van de Zon: dezonbodegraven.nl/evenementenenactiviteiten.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp