Kunstenaarscollectief X3 exposeert in Dijkhuis GOUDasfalt

13 augustus work in progress fase 2

Zondag 13 augustus a.s. exposeert Kunstenaarscollectief X3 het werk dat zij de afgelopen periode maakte. De drie Goudse kunstenaars van het collectief werken deze zomer als artists in residence in het Dijkhuis (het voormalig fietscafé) op GOUDasfalt en werken toe naar een eindpresentatie in september. Hierbij laten zij zich inspireren door de locatie, het lege huis en het leven. Op verschillende momenten zal het work in progress te zien zijn. Daarbij zoeken zij ook verbinding met initiatieven op het bijzondere terrein van GOUDasfalt. In juli toonden zij op geslaagde wijze fase 1 van hun werkproces aan het publiek. In de periode hierna hebben zij wederom nieuw werk gemaakt en transformeert de begane grond van het huis opnieuw naar een verrassende tentoonstelling.

X3 is Arjenne Vossepoel, Annemarie van Hooff en Ria Volk. Het Gouds kunstenaarscollectief werkt sinds 2015 aan gezamenlijke tentoonstellingen. In verschillende disciplines vinden zij elkaar: verschil valt weg, versterkt. Vasthouden, loslaten, dingen, een leven, een liefde. Graag maken zij werk op locatie: ruimtelijke installaties, foto’s, film en meer nog associaltieve beelden. Sommige objecten evolueren en gaan in nieuwe gedaanten mee naar volgende tentoonstellingen, telkens groeiend in een nieuw verhaal.

Ontmoet de kunstenaars en hun werk in het Dijkhuis zondag 13 augustus 12 tot 17 uur. Op die dag is er overigens veel te beleven op GOUDasfalt, zoals de Luykse Markt en verschillende kunstenaars op het terrein, ondernemers en horeca is open, zodat u er een mooie dag van kunt maken!

Meer info

GOUDasfalt, Gouderaksedijk 32 lopend, met de fiets of per pontje bereikbaar

vrij entree

Volg de kunstenaars op de socials en hun websites http://www.arjenne.net, http://www.annemarievanhooff.nl, http://ria-volk.blogspot.com ,

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter