Geslaagd optreden Toine van Benthem in GroeneHartHuys

Voor een volle bovenzaal van het GroeneHartHuys (GHH) in Bodegraven bracht singer/songwriter Toine van Benthem zondagmiddag 6 augustus een mix van eigen werk en repertoire van anderen. On the road again (Willie Nelson jr. 1980), How wonderful you are (Gordon Haskell 2001), Daddy’s little girl (Burke/Gerlach 1949), What’ll I do (Irving Berlin 1923), I want you (Bob Dylan 1966), I hate myself every morning (LeDuc/Williams 1947), Love made me drunk (Gregory Page 2010), Look at me (Newman/Darin 1964), Charade (Marcer/Mancini 1963), There’ll be some changes made (Overstreet/Higgins 1921) en Act naturally (Russell/Morrison 1963) passeerden de revue naast werk van de muzikant zelf: Dance with me (2019), Accidental similarity (2020) en Hurry up (2020).

Zichzelf voornamelijk begeleidend op gitaar is de romantisch-nostalgische artiest sinds 2018 actief als solist. Vanaf 2011 maakte hij deel uit van achtereenvolgens ‘De heer Van Benthem & De Toinettes’ en ‘De heer Van Benthem en Julie’. Zijn muziek is digitaal en fysiek te beluisteren, te streamen, te downloaden en te bestellen via http://www.toinevanbenthem.com/shop.html.

Het GHH is een initiatief van de Kunstkring, de Culturele Commissie en de Historische Kring Bodegraven, en gevestigd in een voormalig kaaspakhuis aan de Bouwsteeg.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp