Zomer-Expo Galerie Alphen Art


De laatste jaren was er een paar keer géén Zomer-expositie, maar gelukkig werd in juni 2023 de traditie weer hersteld. De hele zomer geeft de expositie de bezoeker een inzicht wat er wordt geproduceerd in de Alphense Ateliers en ver daarbuiten. Oorspronkelijk is Stichting Alphen Art begonnen als Stichting Alphense Ateliers, waarmee beoogd werd de belangen te behartigen van Alphense kunstenaars, en daarmee hun verlangen naar atelierruimte. In de meer dan dertig jaar van haar bestaan zijn ook vele kunstenaars van buiten Alphen als deelnemer bij de stichting aangesloten. De galerie van de stichting, Galerie Alphen Art, staat daarmee niet slechts meer open voor lokale kunstenaars, maar heeft door het land en zelfs internationaal, kunstenaars aan zich weten te binden.

Het thema van deze expositie is “Zomer”, zodat een bezoek een zonnige belevenis zal zijn. Tot voorkort lag het aantal deelnemers rondom acht, maar dit jaar is er werk te zien van maar liefst twintig exposanten. Kortom een grote variatie in stijlen en werken om naar te kijken.

De expositie is vrij toegankelijk en iedereen is welkom. Galerie Alphen Art in De Aarhof is geopend op di., wo. en vrij. van 12.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 – 16.00 uur


MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp