Fotowedstrijd ‘Wij zijn Gouda’

In een stad zoals Gouda vertelt iedere hoek wel een verhaal. Of het nu gaat om een iconische bezienswaardigheid, kleurrijke straatkunst of een verborgen steegje vol karakter. Je vindt er overal de uitdaging om perfecte en unieke momenten en plekjes vast te leggen. Experimenteren met licht, schaduwen en reflecties maakt de foto’s nog boeiender. Kortom ook bij de gemeente realiseerden ze zich al enige tijd geleden dat de historische stad en inwoners een onuitputtelijke bron vormen voor mooie foto’s.

Vandaar dat er iedere maand een fotowedstrijd is. Het thema van augustus is – hoe kan het ook anders – ‘zomers’. De mooiste foto’s kunnen worden ingezonden tot en met 13 augustus via gemeente@gouda.nl. De spelregels zijn te vinden op de website van de gemeente.
 
De winnende foto wordt eind augustus op gemeentepagina van Gouda geplaatst, wordt gedeeld op alle social-mediakanalen en geplaatst in de digitale nieuwsbrief van de gemeente.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp