Wie verslaat de draak met de Blue-Bots?

Een chique en koene ridder gaat op zoek naar draken om te verslaan. Maar het valt nog helemaal niet mee om die draken te vinden! We lezen het boek ‘Hier benne draken’ en gaan dan aan de slag. Weet jij met de Blue-Bot de draak te vinden én ‘m te verslaan?

Een Blue-Bot is een robotje dat kinderen spelenderwijs leert programmeren. Voorkennis is niet nodig.

De activiteit is in Van Noord aan de Lekkenburg 1 en duurt van 10.00 uur tot 11.30 uur. Een kaartje kost € 2,00. De activiteit is geschikt voor kinderen die na de zomervakantie naar groep 4 of groep 5 gaan. Het is niet de bedoeling dat ouders/verzorgers bij de activiteit blijven. Zorg ervoor dat je kind op tijd aanwezig is. Je kind kan om 11.30 uur weer opgehaald worden. Aangemeld, maar kan je kind toch niet meedoen? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar info@bibliotheekgouda.nl, zodat een ander kind mee kan doen!

Koop je kaartje(s) hier

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp