Beachvollebal toernooi in Noorden

Volgens de definitie is beachvolleybal is een variant van volleybal die wordt gespeeld op een zandstrand, meestal in een informele, ontspannen sfeer. Het is een teamsport waarbij twee teams, meestal van elk twee spelers het tegen elkaar opnemen. Vanzelfsprekend met het doel de bal over het net te spelen en de tegenstander te verslaan door de bal op het zand binnen het speelveld van de tegenstander te doen landen. Inmiddels wordt de sport ook op professioneel niveau beoefend op internationaal niveau, met wereldkampioenschappen en deelname aan de Olympische Spelen. Trouwens ook in het Groene Hart vind je tegenwoordig overal beachvolleybal toernooi’s!

Op 4, 5 en 6 augustus is er beachvolleybal toernooi bij Café de Klinker in Noorden. De voorronde van het beachvolleybal toernooi zijn op 4 en 5 augustus en de finaledag is verplicht voor alle deelnemers op 6 augustus. Lijkt het je leuk om mee te doen of heb je nog vragen? Stuur dan een berichtje naar 06-31774727 of haal een inschrijfformulier op bij Café de Klinker. De inschrijfdatum is tot en met vrijdag 28 juli 2023.

Overigens is het niet alleen volleybal en zand. Er treden ook diverse artiesten op dit weekend op. Zoals Mark Fledderman, DJ Menzoo, Dik & Gezellig, Eddy Walsh, Peter Loree en nog veel meer.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp