Luikse Snuffelmarkt op GOUDasfalt

Op zondag 23 juli van 09:00 – 16:00 uur is er een ‘Luikse markt’ op GOUDasfalt. Je vindt er kramen, kleedjes en kofferbakken vol met toffe, duurzame items. Van antieke tot hedendaagse tweedehands items en van vintage tot verzamelobjecten. Allemaal spullen die zijn gebruikt, maar nog prima een ronde mee kunnen. Deze Luikse markt is ’the place to be’ voor duurzame kopers, verzamelaars en liefhebbers van recycling, upcycling en vintage.

Foto: GOUDAsfalt

Kom op de fiets of met het pontje

Parkeren op GOUDasfalt is (tegen betaling) beperkt mogelijk. Kom daarom met de fiets of neem het pontje (€ 1,00 per persoon per overtocht, kinderen tot 12 jaar gratis) om deze gezellige markt op GOUDasfalt te bezoeken.

Zelf een kraam huren en je spullen op deze markt te verkopen? Dan vind je hier meer informatie of stuur een mailtje naar bb-evenementen@live.nl. Bellen kan ook naar 06-83036368.

De markt is open van 09:00 tot 16:00 uur en de toegang is gratis.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp