Kapelkaartje voor € 2,50

Bezoekers van de Sint-Jan opgelet: tijdens de zomermaanden juli t/m september bezoek je op vertoon van je Sint-Jansticket de Gasthuiskapel van Museum Gouda voor slechts €2,50! Dus loop na je bezoek aan de langste kerk van Nederland met de wereldberoemde Goudse Glazen meteen even door naar Oosthaven 9. Daar vind je in onze kapel nog meer prachtig en uniek religieus erfgoed: indrukwekkende 16de-eeuwse altaarstukken, originele ontwerptekeningen (de zogenaamde cartons) van de Goudse Glazen en kunst uit 17de-eeuwse Goudse schuilkerken.

Kapel museum Gouda

De Gasthuiskapel is dit voorjaar helemaal opnieuw ingericht en ook de Sint-Jan heeft een nieuwe vaste expositie, dus dit is hét moment voor alle Gouwenaars voor een hernieuwde kennismaking met dit grootse Goudse religieuze erfgoedensemble.

Let bij het plannen van je bezoek op dat de openingsdagen van de Sint-Jan en Museum Gouda verschillen van elkaar. De bezoeken hoeven niet op dezelfde dag plaats te vinden. En wie de Sint-Jan en het HELE museum op 1 dag wil bezoeken, koopt het beste een Sint-Jan+Museum Gouda COMBITICKET.

Deze actie is geldig t/m 30 september 2023. Het Kapelkaartje is alléén verkrijgbaar bij de ingang van Museum Gouda aan de Oosthaven 9, o.v.v. van een geldig Sint-Jansticket gekocht tussen 1 juli en 30 september 2023. Niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties. Het Kapelkaartje geeft enkel toegang tot de Gasthuiskapel en niet tot de rest van het museum.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp