Heerlijk fout & roze! Cinema Gouda pakt uit met Barbie-avond

Vandaag is het eindelijk zover, de nieuwe Barbiefilm gaat in première. Ook in Gouda en speciaal voor de gelegenheid pakt Cinema Gouda uit met een super fout event en de dresscode is – hoe kan het anders – roze! Het feest barst los vanaf 18:00 uur en iedereen is welkom om te genieten van foute muziek, cocktails en hapjes, want in Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt. Of als je een Ken bent.

Barbie-films hebben altijd een speciale plaats gehad in de harten van jonge meisjes en nostalgische volwassenen. Deze keer heeft Barbie zichzelf overtroffen met haar nieuwste film die barst van de foute, maar oh zo heerlijke elementen. Bereid je voor op een kleurrijke en sprankelende reis door de betoverende wereld van Barbie, waar kitsch en glamour hand in hand gaan.

De nieuwste Barbie-film neemt ons mee naar een universum vol overdreven mode, glinsterende accessoires en betoverende decors. Dit is niet de film waarbij je jezelf serieus moet nemen, integendeel! Het is een viering van alles wat lekker fout is, waarbij Barbie en haar vrienden ons laten zien dat het oké is om uitbundig te zijn en jezelf volledig te omarmen.

Vanaf het moment dat de film begint, worden we ondergedompeld in een wereld vol roze glitter en modetrends die rechtstreeks uit de jaren ’80 lijken te komen. Barbie’s garderobe is een visuele explosie van neonkleuren, tutu’s en glimmende leggings. Haar vrienden zijn al even flamboyant, met extravagante kapsels, statement accessoires en over-de-top make-up.

Barbie-films staan erom bekend dat ze fantasie en plezier combineren, en deze nieuwste toevoeging is daar geen uitzondering op. Toch draait niet alleen om de uiterlijke schittering. De film brengt ook een belangrijke boodschap over het omarmen van diversiteit en het waarderen van vriendschap. Onder al die foute pracht en praal ontdekken we dat het innerlijke karakter telt en dat ware schoonheid van binnenuit komt en daarmee schuurt alle glitter en glamour af en toe dan ook behoorlijk. Je kunt je er niet aan onttrekken af en toe een de parallellen met de perfecte wereld die Instagram heet te trekken.

Dus, als je op zoek bent naar een filmervaring die niet bang is om lekker fout te zijn, dan is de nieuwste Barbie-film een absolute must-see. Bereid je voor op een overdosis aan glitter, modeflaters en onvergetelijke avonturen. Laat je innerlijke diva los en laat je meevoeren naar een wereld waar alles mogelijk is.

Meer informatie vind je hier de Barbie Night in Gouda vind je hier: Barbie Night op di 18 juli 19:15 / 19:30 / 20:00 (cinemagouda.nl)

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp