Fietsmaatjes ontdekken

Ontmoet nieuwe fietsmaatjes tijdens een gezellige fietstocht van 25 km door het Groene Hart op plekken die voorheen misschien nog onbekend waren!Op 7 august us vindt er een fietstocht plaats georganiseerd door Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk. Een ochtend om een (nieuwe) route van 25 km door het Groene Hart te fietsen én kennis te maken met wellicht een ander fietsmaatje. De route start bij het Evertshuis in Bodegraven en gaat via het Fort Wierickerschans richting Waarder. In Waarder is er een tussenstop met een drankje en kleine activiteit bij Het huis van alles. Na dit pauzemoment rijden we verder door naar Reeuwijk terug naar het Evertshuis.  


 Vanaf 09.00 uur staat de koffie en thee klaar bij het Evertshuis (Julianastraat 4, Bodegraven). De route kan gestart worden vanaf 09.45 uur waar op dat moment ook de routebeschrijving wordt uitgedeeld. De route zal via knooppunten worden aangegeven en is op eigen verantwoording te fietsen. Aan het einde van de fietstocht is er een lunch ter afsluiting en verdere kennismaking tussen de deelnemers.
 

Het is ook mogelijk om aan te sluiten vanuit Waarder. Daar is de start om 10.30 bij het Huis van Alles Waarder. Daar zal ook een routebeschrijving worden uitgedeeld. Deelname kost €5,- en aanmelden kan tot vrijdag 4 augustus via www.senw-br.nl/agenda

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp