De biljartvereniging Bodegraven heeft plaats voor nieuwe leden

Biljarten, een spel dat al eeuwenlang wordt gespeeld, kent een rijke en fascinerende geschiedenis. De oorsprong ervan kan worden teruggevoerd tot de 15e eeuw in Europa. Oorspronkelijk was biljarten een buitenactiviteit, gespeeld op grasvelden met stokken en ballen. Het spel evolueerde echter snel en verhuisde naar overdekte tafels met een glad oppervlak.

In de 19e eeuw groeide biljarten uit tot een populaire sport in Europa en verspreidde het zich over de hele wereld. De ontwikkeling van nieuwe biljartvarianten, zoals het poolbiljarten en snooker, voegde een extra dimensie toe aan het spel en vergrootte de populariteit ervan. Tegenwoordig wordt biljarten niet alleen recreatief gespeeld in cafés en speelzalen, maar is het ook een professionele sport met internationale toernooien en kampioenschappen waar spelers hun vaardigheden en precisie kunnen tonen. De rijke geschiedenis van biljarten heeft bijgedragen aan zijn status als een tijdloos en geliefd spel dat mensen van alle leeftijden en achtergronden blijft boeien.

De biljartvereniging uit Bodegraven heeft plaats voor nieuwe leden! Iets voor u?


Iedere maandag t/m vrijdag van 13.00 – 17.00 uur wordt er in Rijngaarde gebiljart. De groep bestaat momenteel uit 25 leden maar er zijn nog plekken vrij. Er worden onderlinge competities gespeeld en soms wedstrijden bij andere clubs in de regio. Gezelligheid gegarandeerd!
Houdt u niet van biljart, maar wel van klaverjassen? Dan laat u de keu staan en komt u gezellig een kaartje leggen. Lid worden? Loop een keer binnen of neem contact op met André 06-11105302, lidmaatschap kost een tientje per maand.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp