Classic Car Cruise Night: Een avond vol nostalgische schoonheid

Op donderdagavond 20 juli zal de zomeravondeditie van Classic Car Cruise Night plaatsvinden op de parkeerplaats bij de Reeuwijkse Plassen, oftewel de Reeuwijkse Hout. Vanaf 19:30 uur tot ongeveer 22:00 uur kunnen liefhebbers van klassieke auto’s, tractors, motoren en brommers samenkomen voor een gezellige bijeenkomst.

Deze maandelijkse bijeenkomst, die plaatsvindt gedurende de zomermaanden, is bedoeld voor iedereen die een passie heeft voor klassieke voertuigen. Het maakt niet uit welk merk het is, zolang het maar een klassieker is. Dus trek je korte broek aan, of je zomers jurkje, zet je strohoedje op, en geniet van een (alcoholvrij) drankje terwijl je je klapstoeltje uitklapt. Maak er iets moois van en geniet van de avond. Kortom, het belooft een prachtige zomeravond te worden met oldtimers en klassiekers in overvloed.

Niet alleen auto’s, maar ook lichte vrachtwagens, motoren, brommers en alles wat maar rijdt en dateert van vóór 1985. Alleen deze voertuigen zijn welkom op de Classic Car Cruise Night. We vragen je dan ook vriendelijk om hier rekening mee te houden, zodat we geen discussies hoeven te voeren en iedereen snel een mooie plaats kan vinden. Wie weet welke prachtige voertuigen er allemaal voorbij zullen rollen!
 

Kom gerust langs, proef de gezellige sfeer en praat met mede-liefhebbers en hobbyisten. Ben je geen eigenaar van een klassieke auto, maar toch nieuwsgierig genoeg om te komen genieten? Je bent natuurlijk altijd welkom! Zelfs als je geen klassieker bezit, kun je je auto op een van de andere parkeerterreinen zetten en rustig tussen al het moois doorwandelen.

bron: Classic Car Cruise Night: Een avond vol nostalgische schoonheid


 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp