Dijkmans in gesprek met Manja Kuipers

In deze podcast van “Dijkmans in Gesprek” vertelt Manja Kuipers over helend zingen. Zij is al van kinds af aan bezig met klanken. De werking van klanken heeft haar altijd geïntrigeerd en gebracht op een zoektocht langs o.a. een opleiding healing en reading. Uiteindelijk kwam zij in aanraking met Tai Chien en toen kwam het besef dat klanken in combinatie met de chakra’s heel krachtig werken.

Haar doel is om met met behulp van lessen dat je zelf verbinding kunt maken met je hart, de bron. Want daarin zit alles wat je bent en wie je bent. Vanuit je hart voel je ook de verbinding met alles en een ieder om je heen. Helend zingen is een hele praktische vorm om je in het hier en nu te brengen en vandaar uit die verbinding te maken.

Wij wensen je veel luisterplezier.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp