Schilderworkshop in een schilderachtig landschap


Stap binnen in de wereld van kleuren en creativiteit tijdens de inspirerende schilderworkshop die op zaterdag 22 juli van 14.00 – 16.30 uur wordt georganiseerd. Deze unieke kans stelt de deelnemers in staat hun innerlijke kunstenaar te ontdekken en hun eigen meesterwerk te creëren, omringd door de pracht van ons Werelderfgoed.

Foto: www.kinderdijk.nl


Of je nu een ervaren schilder bent of nog nooit een penseel hebt vastgehouden, deze workshop is geschikt voor alle niveaus. Onder de deskundige begeleiding van Ciska de Vries (Cisarts), een getalenteerde en lokale kunstenaar, zal elke stap van het schilderproces worden begeleid, van het mengen van kleuren tot het aanbrengen van de laatste penseelstreek. De workshop zal bestaan uit het schilderen van een doek met acrylverf. Het is de
perfecte gelegenheid om je horizon te verbreden, nieuwe mensen te ontmoeten en jouw artistieke vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dompel jezelf onder in de inspirerende sfeer van deze workshop, omringd door andere kunstliefhebbers. De workshop zal plaatsvinden op een unieke buitenlocatie te midden van ons prachtige Werelderfgoed. Mocht het weer niet helemaal meewerken, dan hebben we altijd nog een mooie overdekte locatie tot onze beschikking. Alle benodigde materialen worden verstrekt. We raden wel aan om oude kleding te dragen, omdat acrylverf lastige vlekken kan veroorzaken.
Kijk voor meer informatie en tickets op de website van Werelderfgoed Kinderdijk. Maar wacht niet te lang, want er zijn maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp