Kidsredactie: Volwassen die elkaar pesten, hoe dan?

Henriëtte Wijnen is adviseur, extern vertrouwenspersoon, trainer-spreker en auteur van het boek ‘Julia’s Slangenkuil’. Inmiddels geniet zij landelijke bekendheid als deskundige op het gebied van pesten op de werkvloer en grensoverschrijdend gedrag. De kidsredactie ontdekt tot hun eigen ontsteltenis dat volwassen elkaar het leven flink zuur kunnen maken. Bijna 48 het Feijenoordstadium in Rotterdam vol. Dat is de hoeveelheid Nederlanders die jaarlijks te maken krijgen met een of andere vorm over pesten.

Over de podcast

Kidsredactie EDGH.nl over pesten. Pesten is weer iets ander dan plagen of lastigvallen, maar het is zeker niet minder schadelijk wanneer je ermee te maken krijgt. Het gaat er ook niet om of de pester vindt dat het wel meevalt, maar vooral om wat het slachtoffer ervaart.

Pesten heeft in veel gevallen veel meer impact dan dat we denken. Het gebeurt overal. Bijvoorbeeld op school, op het werk of online. Over pesten moeten we blijven praten en daarom maakt de kidsredactie van EDGH.nl op eigen verzoek een podcast om met elkaar, maar ook met anderen over te praten.

Deze keer met als gast Henriëtte Wijnen. Zij is adviseur, extern vertrouwenspersoon, trainer-spreker en auteur van het boek ‘Julia’s Slangenkuil’.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp