Spannende smaaksensaties die niemand bedenkt, VinniesRestobar in Nieuwkoop

Misschien is het wel weer een van die verborgen pareltjes dat de harten van fijnproevers zeker gaat stelen. Vinnies Restobar gelegen in het pittoreske Nieuwkoopse plassengebied. Het biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook een onvergetelijke culinaire ervaring. Met een warme ambiance, een menu dat barst van smaakvolle creativiteit en een toegewijd team van professionals, heeft VinniesRestobar binnen enkele maanden na de opening zichzelf op de kaart gezet als een onweerstaanbare bestemming voor fijnproevers in de regio.

Vince van Noorden in zijn eigen VinniesRestobar

Een Feest voor de Zintuigen

Wat het culinaire team van EditieGroeneHart betreft begint het feest al het stijlvolle interieur. Het uitzicht op het water voegt een vleugje magie toe aan de totale ervaring. Of je nu komt voor een romantisch diner of lunch voor twee, een gezellige avond met vrienden of een speciale gelegenheid, VinniesRestobar is een aanrader.

Ik zag het al vanaf jongs af aan voor mij, het serveren van spannende smaak sensaties en combinaties die niemand bedenkt!

Vince van Noorden, VinniesRestobar Nieuwkoop

Culinair Genot

Het menu is niet te uitgebreid en toch is de keuze moeilijk. De gerechten vormen spannende samensmelting van smaken en ingredienten en biedt een scala aan opties die zelfs de meest veeleisende fijnproevers zullen bekoren. De focus ligt op lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Wij kozen voor de Butterfly Zeebaars met salade en zelfgemaakte friet en oesters vooraf. Absoluut een aanrader.

..

Meer dan alleen eten

Onder de gepassioneerde leiding van Vince van Noorden en gastvrouw Carolina Wijfjes draait het bij VinniesRestobar niet alleen om het eten, maar zeker ook om de ervaring. Het attente en vriendelijke personeel zorgt ervoor dat elke gast zich welkom en speciaal voelt. Of je nu advies wilt over het menu, wijn-spijscombinaties of speciale dieetwensen hebt, het personeel staat altijd klaar om te helpen en aan je wensen tegemoet te komen. Helaas kom je tegenwoordig wel eens anders tegen in restaurants. Als kind droomde Vince al van het openen van een eigen restaurant en deed zowel bij sterrenrestaurants als gezellige bistrobars ervaring. Die combinatie weet hij perfect samen te brengen in VinniesRestobar in Nieuwkoop.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter