Kom naar de inspiratieavond van Grootouders voor het klimaat!

Wat kun je zelf doen als inwoner voor een betere toekomst voor je (klein)kinderen? En wat kun je samen met bijvoorbeeld buurtgenoten doen, voor nog meer resultaat? Aan de hand van onderwerpen zoals vergroenen, duurzame energiebronnen, energie besparen, hittestress en wateroverlast verminderen. Denk vanuit mogelijkheden en krijg handvatten om mee aan de slag te gaan! Wist je bijvoorbeeld dat in Gouda al 23 jaar een windmolen staat die eigendom is van burgers?

Naast een centrale presentatie vanuit Grootouders voor het Klimaat en de gemeente Gouda, is er ruimte om ideeën uit te wisselen en elkaar te inspireren.

  • Donderdag 6 juli
  • Huis van de Stad, Raadzaal
  • Van 20.00 uur tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.45 uur
  • Alle leeftijden zijn welkom
  • Aanmelden is noodzakelijk via e-mail: gemeente@gouda.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp