Vanwege de verkeersveiligheid gaat de gemeente zowel een deel van de J.C. Hoogendoornlaan als de Broekveldselaan in Bodegraven opnieuw asfalteren. Daarom kan verkeer daar tijdelijk niet langs

Op vrijdag 30 juni is dat het geval op de J.C. Hoogendoornlaan. Tussen de Oud-Bodegraafseweg en de Spoorlaan in Zwammerdam gaat het oude asfalt eraf en wordt er opnieuw geasfalteerd. De weg is tussen 6 en 17 uur niet toegankelijk. Autoverkeer en fietsers worden die dag omgeleid.

Bij de Broekveldselaan duurt het wat langer. Op donderdagmiddag 29 juni en op vrijdagmiddag 30 juni wordt er ter hoogte van de voetbalvelden van ESTO en Rohda’76 en ter hoogte van de tennisvelden van Botesa opnieuw geasfalteerd. Dat gaat om stukjes van het fietspad en om een kort stukje (tussen Grutto en Eiber) van de rijweg. Fietsers worden omgeleid langs de andere kant van de Broekveldselaan en autoverkeer gaat gedurende een paar uur over het bedrijventerrein.

De grootste klus aan de Broekveldselaan gebeurt van maandag 3 tot en met vrijdag 7 juli. Dan wordt het weggedeelte van de tunnel onder het spoor aangepakt en opnieuw geasfalteerd. Tussen de Zuidzijde en de rotonde met de Kolbei en de Klaproos is de weg voor autoverkeer in die week afgesloten. Vanaf de Zuidzijde kunnen auto’s ook niet oversteken vanuit Bodegraven richting Nieuwerbrug en vice versa. Autoverkeer wordt omgeleid langs de andere kant van het dorp en de A12. Het fietspad langs de Broekveldselaan blijft wel open en het blijft ook mogelijk om vanaf het jaagpad langs de Rijn de Broekveldselaan over te steken, dus fietsers hoeven niet om te rijden.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp