Van zelfgebakken taart tot suppen én vergeet de vlierbloesemlimonade niet! Het Schapenschuurtje in Berkenwoude

Het begon allemaal letterlijk met een oud schapenschuurtje dat sinds 1916 aan de rand van Berkenwoude is te vinden. Waar vroeger af en koeien en paarden, maar vooral schapen stonden ging Rebecca Verwaal een paar jaar geleden aan de slag met het verwezenlijken met haar grote droom. Een gezellig rustpunt midden in de Krimpenerwaard waar het goed vertoeven is. Het oude schuurtje kreeg een nieuw toekomst Theetuin Het Schapenschuurtje.

Foto: In de Krimpenerwaard

Helaas maakte haar vader het eindresultaat net niet mee, maar voordat hij overleed hebben ze samen de plannen uitgewerkt en het eindresultaat is er een om trots op te zijn. Het Schapenschuurtje in Berkenwoude ligt midden in de Krimpenerwaard tussen tussen fietsknooppunt 21 en 22 aan de Oosteinde 27b en je kunt er veel meer doen dan alleen even iets drinken, genieten van de rust én de heerlijke zelfgebakken taarten.

Suppen in de polder

Er is een klein speeltuintje, dierenweide en er zijn verschillende mooi streekproducten in het kleine winkeltje te koop. En wil je echt op een unieke manier het polderlandschap en de slootjes ontdekken. Dan kun je er een SUP huren. We raden wel aan van te voren even te reserveren, want het is inmiddels een populaire activiteit. Les krijgen op de SUP is ook mogelijk, kortom met je vrienden leren suppen in de polder of een gezellig bedrijfs- of familieuitje met daarna heerlijk koffie, thee en taart toe. Het Schapenschuurtje is absoluut een aanrader in de regio.

Oja en wanneer je er bent moet je zeker de zelf gemaakte vlierbloesemlimonade proeven!

OPENINGSTIJDEN

Van 1 april tot 1 oktober
Maandag: gesloten*
Dinsdag: 10.00 – 17.00 uur
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: 10.00 – 17.00 uur

Na 1 oktober open met mooi weer (als het past in de agenda) en op aanvraag. Volg onze facebookpagina voor afwijkende openingstijdens en actuele berichten.* met mooi weer en in de zomervakantie ook op maandag open.

Adres

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp