Schrijf je nu in voor de 10 van Boreft 2023: De ultieme sportieve uitdaging in Bodegraven!

Op 10 september 2023 zal de Round Table Bodegraven-Reeuwijk opnieuw de 10 van Boreft organiseren. Dit hardloopevenement, dat zijn tiende editie beleeft, zal van start gaan en eindigen bij tennisclub Botesa in Bodegraven. Voor degenen die nog niet hebben ingeschreven, is er nog steeds de mogelijkheid om deel te nemen!

De 10 van Boreft is een jaarlijks terugkerend sportevenement dat georganiseerd wordt door de Round Table Bodegraven-Reeuwijk. Het evenement trekt zowel ervaren hardlopers als enthousiaste beginners aan, die allemaal de uitdaging aangaan om een afstand van 10 kilometer af te leggen. De keuze voor tennisclub Botesa als start- en finishlocatie is geen toeval. Deze prachtige faciliteit biedt de perfecte setting voor een sportieve en gezellige dag. De deelnemers zullen de sfeer kunnen proeven terwijl ze zich voorbereiden op de race en bij de finishlijn worden toegejuicht door enthousiaste toeschouwers.

Inschrijven voor de 10 van Boreft is eenvoudig en kan nog steeds gedaan worden. Via de officiële website van het evenement, 10vanboreft.nl, kunnen geïnteresseerden zich aanmelden. Het inschrijfgeld bedraagt €15, voor de Kids Run €5, wat tevens bijdraagt aan het goede doel dat dit jaar door de Round Table Bodegraven-Reeuwijk wordt gesteund. Naast de 10 kilometer afstand is er ook een speciale Kids Run voor jonge deelnemers. Deze race biedt kinderen de kans om hun eigen sportieve prestaties neer te zetten en deel uit te maken van dit geweldige evenement.
 

De Round Table Bodegraven-Reeuwijk kijkt er naar uit om alle deelnemers te verwelkomen bij de 10 van Boreft op 10 september 2023. Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of net begint met rennen, dit evenement biedt voor ieder wat wils. Schrijf je nu in en doe mee aan deze sportieve uitdaging in Bodegraven!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp