Wandel- en beweegmoment in Reeuwijk-Brug

Vanaf donderdag 29 juni start een wandel- en beweegmoment in Reeuwijk-Brug (Van Staverenstraat 12-20). Een laagdrempelig activiteit, van 09.45 tot 10.30 uur, om een lichte vorm van bewegen te combineren met het opdoen van sociale contacten.

Het wandel- en beweegmoment is gratis en bedoelt voor senioren die in de buurt wonen van de Coop. De wandeling zal tussen de 1,5 en 3 kilometer lang zijn en de oefeningen zijn laagdrempelig, waardoor iedereen mee kan doen op zijn eigen niveau. Er is een proefperiode van 6 weken. Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig.

Om 09.45 uur begint de wandeling met Buurtsportcoach Lisette. Zij legt uit: “Naast het uitvoeren van spier verstevigende oefeningen, kunnen er vragen worden gesteld over bewegen. Natuurlijk is er ook zeker ruimte voor een onderling praatje.” Er wordt gestart aan de voorzijde van de Coop.

Kijk op onze website voor meer beweegactiviteiten bij u in de buurt: www.senw-br.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter