Kliederkerk nu ook in Bodegraven

Samen ontdekken, vieren en eten. Dat is Kliederkerk: een nieuw soort kerkvorm waar jong en oud op een laagdrempelige manier de Bijbel ontdekken. In Nederland zijn er al zo’n 300 Kliederkerken; Bodegraven heeft op zondag 2 juli de primeur. Iedereen – of je nu vaak of nooit naar de kerk gaat – is die zondag om 11.00 uur welkom in de Ontmoetingskerk aan de Spoorstraat.


Tijdens de eerste Kliederkerk bij de Emmaüsgemeente op zondag 2 juli gaan we in op ‘een nieuw begin’. Kinderen ontdekken samen met hun ouders, opa’s en oma’s, buren, vrienden of wie dan ook via knutsel-, muziek-, sport- en spelactiviteiten meer over de Schepping. Ook is er een korte viering in de kerk en we sluiten de Kliederkerk af met een gezamenlijke, gratis lunch. Kliederkerk is bedoeld voor alle leeftijden en ook voor wie niet of nooit naar de kerk gaat. 

Messy Church

Kliederkerk is overgewaaid vanuit Engeland waar ‘Messy Church’ jongeren weer naar de kerk wist te trekken. In Nederland heeft de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) gekozen voor de naam Kliederkerk, waarbij kliederen verwijst naar het knutselen en spelen, maar ook naar de chaos van alledag en de kliederboel die het leven soms is. Kliederkerk is meer dan knutselen en ook niet alleen bedoeld voor kinderen. Integendeel, iedereen kan en mag meedoen. Op 300 plekken in Nederland is Kliederkerk al een succes. Wij zijn er klaar voor om ook in Bodegraven een succesvolle Kliederkerk neer te zetten.

Kom kennismaken

Maak kennis met Kliederkerk op zondag 2 juli om 11.00 uur in de Ontmoetingskerk aan de Spoorstraat in Bodegraven. Kliederkerk is volop kerk, maar dan anders. Kliederkerk is samen met kinderen én volwassenen, ontdekken, vieren en eten. Samen in het voetspoor van Jezus leren gaan. Zie ook:  www.pge.nu en  www.protestantsekerk.nl/thema/kliederkerk

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp