Pleinconcert Muziekvereniging Oefening Baart Kunst Driebruggen

Op zaterdag 1 juli geeft Muziekvereniging Oefening Baart Kunst uit Driebruggen een pleinconcert als afsluiting van het muzikale seizoen. De aanvangstijd is 16. 00 uur. Ook vindt dan de Grote Verloting plaats van de loten die u misschien in de afgelopen weken hebt gekocht.

U kunt genieten van de opleidingsorkest en het grote orkest, beide ditmaal onder leiding van Mark van Mil.

Het opleidingsorkest zal fraaie stukken ten gehore brengen zoals onder andere “Promenade, Thumps Up, Bambi’s Theme en Aladdin”.

Het grote orkest sluit de muzikale middag af met werken van Bernaerts muziek zoals de bekende melodieën “It’s Raining man, Baba Yetu, Harry Potter and the Philosopher Stone”. Ook zullen er 2 werken van het jubileumconcert nogmaals ten gehore gebracht worden namelijk “Gloria en Spiritual Moments”. Tevens komen ook 2 marsen aan bod namelijk “Vpred en Bright Outlook”.

Na afloop van dit muzikale gedeelte volgt de Grote Verloting met fraaie prijzen.

De weersverwachting is gunstig, dus u kunt een heerlijke muzikale middag verwachten in de Lindelaan te Driebruggen! www.obkdriebruggen.com

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp