Kom jeugdroeien in je zomervakantie!

De Roei- en Zeilvereniging Gouda organiseert dit jaar weer de jeugdroeiweek! Zie jij op de Breevaart of de Reeuwijkse Plassen je leeftijdsgenoten vaak roeien….dat kan jij ook! Doe je mee in de week van 10-14 juli? Onder begeleiding van de beste jeugdroeiers van de Roei- en Zeilvereniging Gouda gaan we je in 1 week leren roeien.

Hoe je balans houdt in de boot met die lange roeiriemen, hoe je de roeibeweging maakt met je benen en je rug. Beheers je de roeihaal dan ga je met leeftijdsgenoten en begeleiding een wedstrijdje/ tochtje maken vanuit de Roei- en Zeilvereniging Gouda.

Kun je zwemmen en woon je op fiets afstand van de www.roeienzeil.nl , ben je tussen de 10 en 15 jaar en denk je …dàt wil ik ook? Geef je dan op vòòr 25 juni a.s. en doe mee.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp