Evon Zevenbergen winnaar Battle der Alphense & Bodegraafse Maestro’s 2023!

Tijdens de repetitie, 2 weken geleden in Zwammerdam, werd al duidelijk dat alle maestro’s er allemaal vol voor zouden gaan en vanmiddag dirigeerden ze dus met passie het Fanfare Promotie Orkest tijdens hun keuzestukken.

Na de puntentelling, waarbij het zeer close was, mochten uiteindelijk Evon Zevenbergen, Kaylee Baggerman en Rens van Renssen zich opmaken voor de finale ronde waarbij ze alle drie de Hongaarse Dans nr 5 dirigeerden. Evon Zevenbergen werd daarna tot Maestro 2023 uitgeroepen, Kaylee en Rens behaalden in de finale beide evenveel punten en werden dus gedeeld 2e.

Michiel Grauss, burgemeester van Bodegraven-Reeuwijk (vorige week zelf nog deelnemer aan de Bodegraafse Maestro) overhandigde Evon de Alphense Maestro trofee 2023 en een bos bloemen. Daarna ontvingen alle andere maestro’s van Cora Blanken van Stichting Streekfestival hun Maestro 2023 deelname certificaat en van Michiel een mooi boeket.

Last but not least werden juryleden Aubrey Snell en Joop Nijholt en presentator Rob Buis bedankt en in het zonnetje gezet door Cora en natuurlijk ontvingen ook zij een mooie bos bloemen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp