Jong creatief talent gezocht!

Cultuur Platform Woerden en Bibliotheek Het Groene Hart zoeken zes jonge talenten in de beeldende kunst, illustratie, teksten of vormgeving voor een gaaf project: Lezen in beeld.  Deze zes talenten krijgen de opdracht om een (muur)schildering te maken voor één van de vestigingen van de bibliotheek. Een duo kan zich ook aanmelden; een schrijver en een illustrator bijvoorbeeld. 
 

Er zijn enkele voorwaarden om mee te dingen naar deze betaalde opdracht. Je studeerde niet langer dan vijf jaar geleden af, of je studeert nu aan een vakopleiding (kunstacademie, grafische opleiding e.d.). Je woont (en / of werkt) in Woerden, Kamerik, Zegveld, Harmelen, Linschoten, Montfoort of Oudewater. Én je hebt in het najaar tijd om deze opdracht uit te voeren. 

Cultuur Platform Woerden wil jong talent een kans geven om via deze opdracht zichtbaar te worden, juist na de lastige coronaperiode. De opdracht luidt om een groot werk te maken dat over plezier in lezen gaat. Het kan een tekening zijn of een schilderij.


Iedereen die zich aanmeldt krijgt sowieso in september een masterclass aangeboden waarbij de opdracht wordt toegelicht en twee professionals je tips geven en vertellen over hun werkwijze. Aanmelden voor deze opdracht kan tot 7 juli via de website van Cultuur Platform Woerden.

Aanmelden voor deze opdracht kan tot 7 juli via de website van Cultuur Platform Woerd

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp