Schakend Bodegraven/Reeuwijk neemt pauze


Op 12 juni werd het schaakseizoen afgesloten, zoals gebruikelijk met een snelschaakcompetitie. De speelduur is dan maximaal 15 minuten per partij. Evert Bos werd na 10 partijen gekroond als snelschaakkampioen, vlak voor Gertjan Stolwijk en Hans Thierry. Evert had al eerder ook de rapid competitie gewonnen, waar de speeltijd iets langer is. Algemeen schaakkampioen van de vereniging werd Marijn Meijer. Hiij verdedigde zijn titel succesvol.


Ook hier werd Gertjan Stolwijk runner up, met een derde plaats voor Evert Bos. Opmerkelijk goed is de ontwikkeling van enkele jeugdspelers. Klaas Roos is inmiddels een geduchte tegenstander, ook in de seniorencompetitie, en Jelle van Dam wist zich in de snelschaakwedstrijd in de kampioensgroep te vechten. Het nieuwe schaakseizoen begint in september. Bodegraven speelt dan na de geslaagde promotie in
de eerste klasse van de Leidse Schaakbond en zal dan spelen in het Evertshuis.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp