NK synchrobeat en NK Vrije Combinatie 

Afgelopen weekend vonden in het Hofbad te Den Haag de NK synchrobeat en de NK Vrije Combinatie plaats.  De synchrobeat is het Nederlands Kampioenschap synchroonzwemmen voor de leeftijdscategorie AGE I (onder 12 jaar) en AGE II (onder 15 jaar). De zwemsters die afgelopen seizoen tijdens de wedstrijden minimaal 2 limieten hebben gehaald mogen meedoen.

Voor BZ&PC waren de zes synchroonzwemsters Jamie Ruven, Evi Van Herwijnen, Amber Pouwelse, Maud Bannink, Kate De Jong en Anouchka Kuijf die uitkwamen in de AGE II. Zij moesten individueel verschillende figuren zwemmen. In het sterke deelnemersveld bleek het totaal van deze zes deelneemsters helaas niet voldoende om hun groepsnummer te zwemmen.  

Voor de NK Vrije Combinatie wordt een uitvoering gezwommen met 10 zwemsters uit verschillende leeftijdscategorieën. Voor BZ&PC zwommen Feline Ewalds, Jente Doornhein, Megan Amling, Anouk Baars, Eva Vrieswijk, Sanne Baars, Isabel Van Den Hoeven, Felicia Leemburg, Maike Van Vliet en Barbera Coehoorn. Josefien Beuk en Marije Koot waren reserve. In de uitvoering worden verschillende formaties, groep, solo en of duet gezwommen. De kür wordt beoordeeld op uitvoering, artistieke indruk en moeilijkheid. BZ&PC zwom op de muziek “Boney M” 58,3333 punten bij elkaar en behaalde daarmee de twaalfde plek. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp