Met De Goudse Peddel de plas op

Kanovereniging De Goudse Peddel biedt iedereen deze zomer de mogelijkheid om onder begeleiding van haar leden mee te varen over de Reeuwijkse plassen. Geïnteresseerden kunnen op zaterdag 17 juni vanaf 14 uur een rondje mee varen in een kajak of een open Canadese kano. Na een korte instructie op de wal, wordt er ongeveer anderhalf uur gevaren. Na afloop staan de koffie, thee en stroopwafels klaar en kunnen de deelnemers vrijblijvend kennis maken met de club en alle kano-activiteiten.

Daarnaast zijn er in de maanden juli en augustus op de eerste dinsdag en de derde donderdag van de maand inloopavonden. Ook dan is iedereen welkom om kennis te maken met de club en de kanosport.

De deelnamekosten zijn €7,50 per volwassene. Dit is inclusief begeleiding, kano, peddel, zwemvest en een consumptie. Aanmelden kan via info@degoudsepeddel.nl. Wees er snel bij, want in verband met de veiligheid zijn er een beperkt aantal plaatsen, en vol is vol.

De Goudse Peddel is te vinden aan de Goudse Breevaart achter de voetbalvelden van Olympia. Kijk hier voor de route en meer informatie . Kom vooral op de fiets, want parkeerruimte is beperkt.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp