Verpleeghuis De Reehorst in actie, voor pergola met schaduwdoek en als winnaar van Sterrenslag

Zaterdag 3 juni organiseerde verpleeghuis De Reehorst een feest om geld in te zamelen voor een schaduwdoek, zodat de bewoners fijn in de schaduw in de mooie tuin kunnen zitten. Er is geld opgehaald door de medewerkers en de mantelzorgers. De medewerkers traden op samen met de 55+ line dance vereniging. Daarna bewogen alle bewoners mee met accordeonist Coen Bouwmeester.

Donderdag 8 juni streden 16 teams om de Sterrenslagbokaal van Zorgpartners Midden-Holland. Ook het team van De Reehorst kwam in actie en behaalde de eerste plaats. De bokaal én de wisselbeker! Verpleeghuis De Reehorst is ontzettend trots op haar team, van de jongste, een stagiaire, tot de oudste, een bewoonster uit het verpleeghuis.

Wilt u De Reehorst feliciteren en een bijdrage overmaken voor het schaduwdoek? Neem contact op met de receptie (0182 393 222 of dereehorst@zorgpartners.nl).

Met heel veel plezier kijkt verpleeghuis De Reehorst terug op deze prachtige prestaties.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp