Subsidie klimaatadaptatie

Wilt u uw huis voorzien van een groen dak of regenwater opvangen? En daarmee ook meteen bijdragen aan een klimaatbestendige gemeente? Maak dan gebruik van de subsidie Klimaatadaptieve maatregelen. Deze regeling loopt tot 31 december 2024.

Vorige maand heeft de gemeenteraad de verlenging van deze subsidie, die vorig jaar ook bestond, weer goedgekeurd. Met klimaatadaptieve maatregelen gaat u wateroverlast tegen, zorgt u voor verkoeling in de zomer en maakt u de gemeente groener. Ook draagt u hiermee bij aan het verhogen van de biodiversiteit. Plaats bijvoorbeeld een regenton om regenwater op te vangen of verkoel uw huis met een groen dak. De gemeente vergoedt u maximaal 850 euro van de kosten van deze maatregelen via de subsidie Klimaatadaptieve maatregelen.

Meer informatie en het aanvraagformulier vindt u op bodegraven-reeuwijk.nl/subsidie-klimaatadaptatie-0

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp