Werk aan spoorovergang Oud Bodegraafseweg

De spoorwegovergang bij de Oud Bodegraafseweg in Bodegraven, vlakbij het station, is in het weekend van 17 en 18 juni gestremd.

ProRail werkt daar van vrijdagavond 16 juni tot maandagochtend 19 juni dag en nacht aan het spoor. De kruising van het spoor met de Oud Bodegraafseweg is toe aan onderhoud. ProRail vernieuwt een deel van het spoor en controleert de staat van alle seinen en systemen. Ook verhogen ze de overweg een klein stukje om de lichte verzakking van de afgelopen jaren ongedaan te maken.

Dit betekent dat de overweg in dat weekend afgesloten is voor al het verkeer. Er is een omleidingsroute met gele borden aangegeven via de spoorkruising met de Goudseweg. Ook betekent het dat er geen treinverkeer is in dat weekend. Tijdens de werkzaamheden rijden er bussen in plaats van treinen tussen station Woerden en Alphen aan den Rijn.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp