Workshops en lezingen bij Parkvilla in de zomervakantie

Van 11 tot en met 20 augustus organiseert Parkvilla de Zomerweek. Een week vol met workshops en maar liefst drie verschillende kunstlezingen. Er is voor ieder wat wils: yoga gecombineerd met intuïtief schilderen, tekenen en schilderen met verschillende materialen, abstract schilderen en een vijfdaagse naaicursus.

‘Het is bedoeld voor mensen die zin hebben in inspiratie en creativiteit in de vakantie. Het is ook een mooi cadeautje voor jezelf’, aldus Arjenne Bouwknegt van Parkvilla. Kunsthistorica Karin Braamhorst geeft drie kunstlezingen op 11 augustus Vrouwen in de Kunstgeschiedenis, op 14 augustus over Judith Leyster en Rachel Ruysch en op 20 augustus Hollands landschap.

In de retreat yoga en intuïtief schilderen nemen yogadocent Asia Jokiel en artist/educator Els Mulder cursisten mee op avontuur. Eén heerlijke dag lang van ontdekken, relaxen en helemaal tot jezelf komen. Altijd al je eigen kleding of kostuums willen maken, maar vrijwel nooit met een naaimachine gewerkt, dan is er een vijfdaagse naaicursus.

In de zomerweek kunnen cursisten vijf dagen aan de slag met gemengde technieken. Gebruik makend van verschillende teken- en schildermaterialen maar ook textiel, foto’s en touw of ander materiaal. Het verleggen van grenzen staat centraal. Figuren en abstract, drie dagem gaan cursisten een drietal abstracten maken met verschillende acryltechnieken.

Kijk voor het complete aanbod op parkvilla.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp